Palmares

Palmares Superbiker Mettet

Palmares Superbiker 

1987 - Georges JOBE (B) Jean-Pol MINGELS (F) Patrick REGIMONT (B)

1988 - Laurent PIDOUX (F), Eric DELANNOY (B), Georges JOBE (B)

1989 - Broc GLOVER (USA), Jean-Marc BLANCHY (B), Eric DELANNOY (B)

1990 - Stéphane CHAMBON (F), Laurent PIDOUX (F), Gilles SALVADOR (F)

1991 - Billy LILES (USA), Laurent PIDOUX (F), Stéphane CHAMBON (F)

1992 - Stéphane CHAMBON (F), Laurent PIDOUX (F), William RUBIO (F)

1993 - Stéphane CHAMBON (F), William RUBIO (F), Gilles SALVADOR (F)

1994 - Thierry GODFROID (B), Georges JOBE (B), Stéphane CHAMBON (F)

1995 - Stéphane CHAMBON (F), Boris CHAMBON (F),Thierry GODFROID (B)

1996 - Stéphane CHAMBON (F), Boris CHAMBON (F), William RUBIO (F)

1997 - Thierry GODFROID (B), Eric DELANNOY (B), Gilles SALVADOR (F)

1998 - Eric DELANNOY (B), Thierry GODFROID (B), David BAUDELET (B)

1999 - Eddy SEEL (B), Joel SMETS (B), Thierry GODFROID (B)

2000 - Jürgen KUNZEL (D), Thierry GODFROID (B), Eric DELANNOY (B)

2001 - Jürgen KUNZEL (D), Klaus KINIGARDNER (AUT), Stéphane CHAMBON (F)

2002 - Frédéric FIORENTINO (B), Stéphane CHAMBON (F), Eric DELANNOY (B)

2003 - Boris CHAMBON (F), Frédéric FIORENTINO (B), Eddy SEEL (B)

2004 - Frédéric FIORENTINO (B), Stéphane CHAMBON (F), Christophe BERTRAND (B)

2005 - Bernd HIEMER (D), Jerôme GIRAUDO (F), Jürgen KUNZEL (D)

2006 - Frédéric FIORENTINO (B), Gilles DEJONG (B), Jean-Marc GAILLARD (B)

2007 - Frédéric FIORENTINO (B), Mauno HERMUNEN (SF), Eddy SEEL (B)

2008 - Cassidy ANDERSON (USA), Mauno HERMUNEN (SF), Mickael PICHON (F)

2009 - Ivan LAZZARINI (I), Gérald DELEPINE (B), Andrea BARTOLINI (I)

2010 - Mauno HERMUNEN (SF), Adrien CHAREYRE (F), Ivan LAZZARINI (I)

2011 - Mauno HERMUNEN (SF), Sébastien TORTELLI (F), Romain FEBVRE (F)

2012 - Romain FEBVRE (F), Mauno HERMUNEN (SF), Sylvain BIDART (F)

2013 - Mauno HERMUNEN (SF) - Thomas CHAREYRE (F) - Sylvain BIDART (F)

2014 - Romain FEBVRE (F) - Thomas CHAREYRE (F) - Christian Ravaglia (I)

2015 - Marc-Reiner SCHMIDT (D) - Romain FEBVRE (F) - Thomas CHAREYRE (F)

2016 - Thomas CHAREYRE (F) -Marc-Reiner SCHMIDT (D) - Lukas HÖLLBACHER (AUT)

Palmares Starbiker

2001 - Stéphane CHAMBON (F), Frédéric BOLLEY (F), Joël SMETS (B)

2002 - Stéphane CHAMBON (F), Sébastien LE GRELLE (B), Stefan EVERTS (B)

2003 - Stefan EVERTS (B), Stéphane CHAMBON (F), Frédéric BOLLEY (F)

2004 - Stéphane CHAMBON (F), Andrea BARTOLINI (I), Yves DEMARIA (F)

2005 - Stéphane CHAMBON (F), Yves DEMARIA (F), Didier JADOUL (B)

2006 - Stéphane CHAMBON (F), Stefan EVERTS (B), Andrea BARTOLINI (I)

2007 - Michael PICHON (F), Micky DYMOND (USA), Joshua COPPINS (NZ)

2008 - Michael PICHON (F), Frédéric BOLLEY(F), Stefan EVERTS(B)

2009 - Michael PICHON (F), Andrea BARTOLINI (I), Jeff WARD (USA)

2010 - Michael PICHON (F), Andrea BARTOLINI (I), Joshua COPPINS (NZ)

2011 - Romain FEBVRE (F), Cédric MELOTTE (B), Sven BREUGELMANS (B)

2012 - Romain FEBVRE (F), Michael PICHON (F), Xavier BOOG (F)

2013 - Off-Road : Cédric MELOTTE (B) - Jeremy VAN HOREBEEK (B) - David BAFFELEUF

         - Road Race: Christian IDDON (UK), Ben BOSTROM (USA), Richard THORNTON (USA)

2014 - Romain FEBVRE (F) - Jeremy VAN HOREBEEK (B) - Cédric MELOTTE (B)

2016 - Rodrig THAIN (F) - Xavier SIMEON (B) - Blake WHARTON (USA)